hiring

We are hiring!

November 15, 2021

Salgsorienteret Product Manager – Automatic Cleaning

– et spændende job med stor indflydelse og ansvar

Vi har travlt! Vil du være en del af succesen?

Apply here!

Nilfisk FOOD søger alsidig Product Manager, med et udpræget salgsgen, som vil være med til at konsolidere og udbygge vores position som markedsledende indenfor lavtryksrengøring i fødevareindustrien på globalt plan.

Vi arbejder ud fra et mantra om ”leading performance” på alle parametre. Det betyder i praksis, at vi ikke stiller os tilfredse med at være størst og bedst. Nilfisk FOOD arbejder kontinuerligt med det fokus at give kunden ekstra værdi. Vi vil konstant sætte den fremtidige standard for branchen. Hvis din vision med eget arbejdsliv matcher vores mantra – så glæder vi os til at høre fra dig!

Dine opgaver

Du vil blive ansat i vores salgsafdeling med fagligt kompetente og engagerede kolleger, og herigennem få en stor berøringsflade til både udvikling, produktion og kunder, hvor du vil optræde som bindeled mellem forskellige afdelinger og kunderne. Du vil have direkte reference til Sales & Marketing Director.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Ansvarlig for vores automatiske rengøringsløsninger
  • Træning og uddannelse af nye OEM-kunder
  • Videreudvikle eksisterende OEM-forretning
  • Opsøge potentielle nye OEM-kunder Globalt
  • Realisering af de budgetterede omsætnings- og indtjeningsmål
  • Udarbejde og gennemføre aktivitetsplaner

Der må påregnes ca. 30 rejsedage om året.

Udviklingen af vores OEM marked vil være i fokus, samtidig med vil der også blive brug for dine tekniske kompetencer, da du også vil være det naturlige bindeled mellem salg og udvikling, når det kommer til feedback og udvikling af vores platform. Den rette kandidat vil få stor indflydelse på udviklingen hos Nilfisk FOOD både kommercielt, teknisk og som sparringspartner omkring nye produkter.

Vi tilbyder

Et spændende job i globalt orienteret virksomhed i vækst, hvor ord som åbenhed og respekt er nøgleord. Vi tilbyder naturligvis pensions- og forsikringspakke (Sundhedsforsikring), gode parkeringsmuligheder, og frihed under ansvar. Du vil blive del af et uformelt, professionelt og til tider hektisk miljø. Desuden, kendetegnes vi ved:

– Stor selvstændighed i jobbet

– Fokus på faglig og personlig udvikling

– Stærkt sammenhold, og mange sociale arrangementer

Kvalifikationer

Vi forstiller os, at den ideelle kandidat har en teknisk eller merkantil uddannelse på min. bachelor niveau med speciale indenfor teknik eller afsætning – kombineret med mindst 3 års erfaring fra tilsvarende stilling.

Det vil være en fordel, at du har erfaring med salg af udstyr til F&B markedet, gerne i et internationalt perspektiv. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har viden om PLC styret udstyr.

Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende, samtidig er gængse it-værktøjer, herunder MS-Excel, naturlige arbejdsredskaber.

Din profil

Du trives i en organisation med uformel omgangstone og korte beslutningsveje. Du kan tage selvstændigt ansvar og er rigtig god til at få tingene til at ske. Du har den tekniske indsigt, der gør, at du hurtigt kan se, hvordan vores produkter kan komme til at gøre en positiv forskel for kunden.

Endelig kendetegnes du ved:

· At du arbejder struktureret og analytisk med dine opgaver

· At du er vedholdende og tager ejerskab for at få afsluttet dine opgaver til tiden

· At være en teamspiller med et smittende positivt humør

Yderligere information og ansøgning:

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Sales & Marketing Director Torben Ginge, tlf. +45 29 69 51 06.

Venligst send din ansøgning med cv og eksamensbeviser hurtigst muligt, da vi løbende læser ansøgninger, dog senest den 15. December 2021.

Apply here!

Om Nilfisk FOOD

Nilfisk FOOD er den førende producent på markedet af lavtryk rengøringsudstyr. Vi udvikler, producerer og sælger rengøringsmaskiner, primært i trykområdet op til 40 bar. Vores ekspertise er kombinationen af vandtryk, trykluft og kemiske produkter med henblik på at skabe den perfekte hygiejne løsning – i én rengøringsproces fra præskyl til desinfektion. Vores produkter er målrettet fødevareindustrien og beslægtede industrier.

Pt. er vi ca. 40 medarbejdere placeret i Aalborg. I branchen er vi kendt for kvalitet, nytænkning og udvikling af produkter i samarbejde med kunderne. Vi er samtidig nogle meget engagerede medarbejdere, som får lov til at udfolde sig både menneskeligt og jobmæssigt.

Nilfisk FOOD er en del af Nilfisk (www.nilfisk.com). Nilfisk-Advance er en 100 % danskejet, global virksomhed med hovedkontor i Brøndby, produktion i seks lande, salgsselskaber i 45 lande, og distributører i yderligere 70 lande. Vi er ca. 4700 ansatte, er blandt verdens førende udbydere inden for maskiner til professionel rengøring .

Let’s create a cleaner future together

Clean is changing. Today, cleaning is a key contributor to health and safety, and a new clean is emerging, driven by technology and innovation. At Nilfisk we are a driving force in this development, and we work as one team with one agenda, supporting each other across an exciting, dynamic organization. Being part of Nilfisk means having the freedom to speak your mind and do what you do best. You will thrive by having a hands-on approach and the drive to bring your great ideas to life. At Nilfisk you can lead, innovate and collaborate for a cleaner future. Are you ready to make a change?

engineered-to-run (1)